Dit zijn de filmpjes die ik zelf heb gedraaid.
In de zomer van 2013 werkte ik als camjo voor de multimediale dramaserie Landgoed Zappendael (NCRV) op Zapp. Ik maakte de webfilmpjes. Op internet konden kinderen na de uitzending een spel spelen. Door extra content te bekijken lukte het om er achter te komen wie Tim Douwsma had vermoord…
Omdat ik afgestudeerd ben aan de toneelschool, was het voor mij een feest om met acteurs te werken. Ik weet hoe het is om te acteren voor de camera waardoor het schrijven van de scripts en de regie als vanzelf ging.

Het filmpje van Christina Curry is gedraaid toen ik als verslaggever voor de dagelijkse talkshow On Air werkte. Deze show draaide in de zomer van 2010 ter vervanging van De Wereld Draait Door. Het programma werd gepresenteerd door Harm Edens en live uitgezonden vanaf Schiphol.
Ik werd als verslaggever dagelijks op pad gestuurd om een filmpje te maken over het nieuws van de dag. Daarnaast interviewde ik veel BN-ers die aankwamen of vertrokken.

Opleiding: In 2010 en 2011 heb ik twee camjo cursussen gevolgd bij Pro Camjo in Hilversum. Ik draai op dit moment veel met de i-phone, voor mijn nieuwe serie.

Landgoed Zappendael:

On Air:
Interview met Christina Curry