In Nieuw, vind je mijn nieuwste presentatieprojecten.
Vanaf juni 2015 presenteer ik de webserie Time Out! waarin ik op zoek ga naar meer rust, energie en balans in mijn hectische bestaan. Helpt mindfulness op Ibiza, communiceren met paarden, detoxen, de mancave of heb ik een goeroe nodig om lichaam en geest te resetten? Bekijk hier de promo: Time Out!

Hieronder zijn de afleveringen te zien die we tot nu toe gemaakt hebben.
In ben begonnen met het opruimen van mijn omgeving. Want een opgeruimd huis, brengt rust in  je hoofd, zegt de Japanse opruimgoeroe Marie Kondo. Haar boek ‘Opgeruimd’ is op dit moment erg populair. Maar werkt haar spirituele opruimmethode ook voor mij, als nuchtere Nederlander? Bekijk hier de eerste aflevering waarin ‘De Groene Meisjes’, mij helpen om de methode toe te passen:

In aflevering 2 ga ik op zoek naar balans door voor het eerste van mijn leven yoga te doen. En dat doe ik op een bijzondere locatie, de eerste yogacamping van Nederland! Een initiatief van mediamagnaat Derk Sauer. Lukt het mij om balans te vinden op een camping waar niet gerookt en gedronken mag worden? Bekijk het filmpje:
De eerste yogacamping van Nederland!

In aflevering 3 zoek ik nieuwe energie tijdens het Happinez Festival.
Gaat zij dit vinden bij de groten der aarde op spiritueel gebied? Ze krijgt een wijze les van Mallika Chopra, doet een 16 seconden meditatie met goeroe Davidji, treft een goede vriend van Oprah en ze ontmoet een spirituele kapper:

Iets meer structuur in mijn chaotische leven zou wel fijn zijn. Samen met productiviteitsgoeroe David Allen, probeer ik dit in aflevering 4 te bereiken door mijn hoofd leeg te maken. ‘Een geest als water’, noemt David het ook wel. Hij is de bedenker van de ‘Getting Things Done‘ methode. Oprah Winfrey, Will Smith en Tom Cruise zweren bij zijn systeem. Zou het ook werken voor mij? Bekijk hier hoe ik terecht kom in een rollercoaster aan emoties: